Over Ons

Alles Over Administratie, wie zijn wij.

Wij zijn enthousiaste registeraccountants en houden van ondernemen. Nieuwe ideeën bedenken, het beste uit zelf halen en je doelen realiseren. Ondernemen is een ‘way of life’. We krijgen echter vaak veel vragen wat het voeren van een administratie in houdt en hoe je dit het beste kan regelen.

Wij hebben jarenlange ervaringen bij het controleren van de administratie en vinden het leuk om met (nieuwe) ondernemers te sparren of hun doelstellingen en waar ze op moeten letten. We kunnen helaas niet iedereen persoonlijk van advies zien en daarom hebben wij AllesoverAdministratie en Vixum opgesteld.

Alles Over Administratie geeft jouw als ondernemer inzicht wat er wordt verstaan over het voeren van een administratie. We hebben speciaal voor de zzp’er Vixum ontwikkeld waarmee je eenvoudig en zonder enige boekhoudkennis je administratie kan voeren. In veel boekhoudsystemen is alles mogelijk maar veelal niet relevant voor de zzp’er. Vixum richt zich uitsluitend op de zzp’er waardoor de inrichting van je administratie eenvoudig en overzichtelijk blijft. Opzoek naar het juiste boekhoudprogramma voor je onderneming? Kijk op onze vergelijkingspagina.

We vinden het echter ook leuk om ook andere ondernemers te helpen. Alles Over Administratie geeft daarom ook jou de mogelijkheid om te kiezen uit het boekhoudsysteem welke het beste bij jou past zodat ook jij je ondernemingsdromen kan realiseren!

Wij bieden de informatie op Alles Over Administratie gratis aan. Natuurlijk hopen we dat de zzp’er voor Vixum kiest, maar we vinden het ook leuk als we jou hebben kunnen helpen in het maken van je keuze. Ondernemen doe we met elkaar!